ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ιδέες για μαγική καλοκαιρινή διακόσμηση

Η ομάδα του Domus Homus μάς δίνει τις πιο όμορφες προτάσεις για τη υπέροχη καλοκαιρινή διακόσμηση.

Καλοκαιράκι, καλοκαιράκι, μες την καρδιά μου σε έχω μεράκι!

Και στο Domus Homus υπάρχει πολύ μεράκι στ’ αλήθεια. Όλα τα καταστήματα ντύθηκαν με τα καλοκαιρινά τους και μοιάζουν σαν νησίδες μέσα στο Αιγαίο πέλαγος. Σε ένα σκηνικό να θυμίζει Ελληνικό καλοκαίρι, ενώθηκαν τα θέματα Sea breeze και Summer moves με το άσπρο-μπλε να κυριαρχεί σε ύφασμα, σερβίτσια και διακοσμητικά μπλεγμένα με μπουκαμβίλιες σε έντονο ροζ και μωβ χρώμα που σου δίνει την εντύπωση ότι περπατάς σε νησιωτικό σοκάκι.

Η σειρά Lake House φέρνει έναν πιο κοσμοπολίτικο αέρα με ήσυχες καθαρές γραμμές, φυσικά χρώματα και διακόσμηση επιτοίχια και επιτραπέζια έξω από το τυπικό καλοκαιρινό μοτίβο.

Φανταστείτε τον εαυτό σας να απολαμβάνει ένα απογευματινό κοκτέιλ στη δύση του ήλιου όπου η golden hour τα κάνει όλα μαγικά. Αυτό ακριβώς είναι και το θέμα Lake House. Μαγεία. Μην ξεχνάτε ότι η εξοχική κατοικία πρέπει να είναι ένας cozy προορισμός όπου θα χαλαρώνετε και θα περνάτε πολύτιμες στιγμές με τους αγαπημένους σας φτιάχνοντας αναμνήσεις.

Άλλη μια γωνιά που θα δείτε στα Domus Homus είναι το θέμα Ibiza Sunset. Εδώ οι εικόνες γίνονται πιο έντονες με γραμμές που ταξιδεύουν και ηρεμούν.

Η πιο boho διάθεση παντρεύτηκε με το αριστοκρατικό μαύρο. Υλικά όπως Rattan και Bamboo να έχουν την τιμητική τους σε φωτισμό, σε καλάθια, σε έπιπλα και σε φανάρια.

Άψογα συνδυασμένα με καλοκαιρινά διακοσμητικά από μαύρο μέταλλο και ξύλο τόσο φίνα και εκλεπτυσμένα.

Άγκυρες, ψάρια, φανάρια δεμένα με χοντρό σχοινί και ψάθινα μακραμέ δημιουργούν τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό.

Όποια διακόσμηση κι αν επιλέξετε, στα Domus Homus θα βρείτε τις καλύτερες ιδέες και συμβουλές.

Related Posts