Domus Homus

H DOMUS HOMUS είναι μια σύγχρονη εταιρία σειράς καταστημάτων με προϊόντα ιδιαίτερης αισθητικής για την επίπλωση και τη διακόσμηση κάθε χώρου. Με αφετηρία τη δραστηριότητα τριάντα ετών του ομίλου MSA στο χώρο της χονδρικής πώλησης, έχει τη δυνατότητα να εμπλουτίζει τις εκάστοτε συλλογές της .

Οι άνθρωποί της , μετά από διαρκή αναζήτηση σε όλο τον κόσμο κατέληξαν στη σύλληψη μιας ξεχωριστής κουλτούρας εμπνευσμένης από το γαλλικό νότο και το φλαμανδικό βορρά. Ως εκ τούτου δημιουργήθηκε ένα στυλ, που αναμειγνύει τη κουλτούρα και τη νοσταλγία του παρελθόντος με το μεταμοντέρνο παρόν, προσφέροντας ποιότητα και αισθητική στον τρόπο ζωής

Η αποδοχή αυτού του διαφορετικού στυλ από το κοινό, ενέπνευσε την δημιουργία σειράς καταστημάτων λιανικής πώλησης διακοσμητικών ειδών και επίπλων με την επωνυμία DOMUS HOMUS με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και τα οποία απευθύνονται σε καταναλωτές με υψηλά επίπεδα αισθητικής και κουλτούρας .

Συνοψίζοντας, η εταιρία DOMUS HOMUS έχει δημιουργήσει μια νέα τάση με βάση την αισθητική της ατμόσφαιρας καλύπτοντας τόσο το χώρο της οικίας και της διακόσμησης όσο και τον επαγγελματικό χώρο, σεβόμενη το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Συγχρόνως έχοντας οικολογική συνείδηση, έχει δεσμευτεί να βελτιώνει συνεχώς την περιβαλλοντολογική της ταυτότητα μέσα από την χρήση ανακυκλώσιμων και φιλικών προς το περιβάλλον υλικών.