ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Καλοκαίρι με στυλ

image

Καλοκαιράκι , καλοκαιράκι , μες την καρδιά μου σε έχω μεράκι!

Και έχουμε πολύ μεράκι στ’ αλήθεια . Όλα μας τα καταστήματα ντύθηκαν με τα καλοκαιρινά τους και μοιάζουν σαν νησίδες μέσα στο Αιγαίο πέλαγος. Σε ένα σκηνικό να θυμίζει Ελληνικό καλοκαίρι , ενώσαμε τα θέματα Sea breeze και Summer moves με το άσπρο-μπλε να κυριαρχεί , σε ύφασμα , σερβίτσια και διακοσμητικά μπλεγμένα με μπουκαμβίλιες σε έντονο ροζ και μωβ χρώμα , σου δίνει την εντύπωση ότι περπατάς σε νησιωτικό σοκάκι.

Η σειρά Lake House φέρνει έναν πιο κοσμοπολίτικο αέρα με ήσυχες ‘καθαρές’ γραμμές , φυσικά χρώματα και διακόσμηση επιτοίχια και επιτραπέζια έξω από το τυπικό καλοκαιρινό μοτίβο. Φανταστείτε τον εαυτό σας να απολαμβάνει ένα απογευματινό κοκτέιλ στην δύση του ήλιου όπου η golden hour τα κάνει όλα μαγικά. Αυτό ακριβώς είναι και το θέμα μας Lake House. Μαγεία. Μην ξεχνάτε ότι η εξοχική κατοικία πρέπει να είναι ένας cozy προορισμός όπου θα χαλαρώνετε και θα περνάτε πολύτιμες στιγμές με τους αγαπημένους σας φτιάχνοντας αναμνήσεις.

Άλλη μια γωνιά που θα δείτε στα Domus Homus είναι το θέμα Ibiza Sunset . Εδώ οι εικόνες γίνονται πιο έντονες με γραμμές που ταξιδεύουν και ηρεμούν. Παντρέψαμε την πιο boho διάθεση με το αριστοκρατικό μαύρο. Υλικά όπως Ρατάν και Bamboo να  έχουν την τιμητική τους σε φωτισμό , σε καλάθια , σε έπιπλα και σε φανάρια. Άψογα συνδυασμένα με καλοκαιρινά διακοσμητικά από μαύρο μέταλλο και ξύλο τόσο φίνα και εκλεπτυσμένα. .

Άγκυρες , ψάρια , φανάρια δεμένα με χοντρό σχοινί και ψάθινα μακραμε δημιουργούν τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό.

Όποια διακόσμηση κι αν επιλέξετε είμαστε δίπλα σας για ιδέες και συμβουλές.

Related Posts