ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο χρόνος παράδοσης είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα την περιοχή σας.

*σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο στις αποθήκες μας ή στο κατάστημα παραλαβής-αποστολής της παραγγελίας αλλά και λόγω των καθυστερήσεων των μεταφορικών courier ενδέχεται η παραγγελία σας να καθυστερήσει έως και 10 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση μη άμεσης διαθεσιμότητας συγκεκριμένου προϊόντος, θα ενημερωθείτε προσωπικά για τον χρόνο παράδοσης στο τηλέφωνο ή και στο e-mail που μας δώσατε και η παραγγελία θα ολοκληρωθεί εφόσον δεχθείτε την ημερομηνία παράδοσης.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ COURIER
Παράδοση στη πόρτα σας με αποστολή από συνεργαζόμενη εταιρία courier έξοδα αποστολής 5€ . Η επιλογή παράδοσης με αυτόν τον τρόπο αποστολής δεν αφορά τις κατηγορίες ΕΠΙΠΛΑ-ΦΩΤΙΣΜΟΣ-ΔΕΝΤΡΑ-ΡΟΛΟΓΙΑ-ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ-ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ. Η χρέωση 5€ αφορά μόνο περιοχές ηπειρωτικής Ελλάδας. Για περιοχές νησιωτικής Ελλάδας η χρέωση διαφέρει και θα γίνεται κατόπιν επικοινωνίας με την εταιρία μας.


ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Εάν επιλέξετε την επιλογή παραλαβής από το κατάστημα δεν χρεώνεστε κανένα έξοδο αποστολής. Θα πρέπει να σημειώσετε το σημείο που σας εξυπηρετεί σε ένα από τα καταστήματα μας ( όλα τα στοιχεία καταστημάτων θα τα βρείτε στο ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ)


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΑΣ
Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία. Το κόστος αυτής της επιλογής συμπεριλαμβάνει την μεταφορά της παραγγελίας σας έως την είσοδο(πεζοδρόμιο) της διεύθυνσης παράδοσης που μας δηλώσατε.(Αυτό ισχύει μόνο για τις πρωτεύουσες όλων των νομών της ηπειρωτικής Ελλάδας). Αν η διεύθυνσή σας είναι εκτός πρωτεύουσας (δηλαδή χωριό, κωμόπολη) ή σε νησιωτική χώρα τότε θα πρέπει να μεταβείτε στο πρακτορείο μεταφορών να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας. Σε περίπτωση όμως που επιθυμείτε να παραδοθούν στη διεύθυνσή σας τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία που έχει παραλάβει την παραγγελία σας και χρεώνεστε με τα επιπλέον έξοδα μεταφοράς (κατόπιν συνεννόησης με το τοπικό πρακτορείο μεταφορών).

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 50€ η μεταφορά έως και το πεζοδρόμιο της διεύθυνσης σας είναι δωρεάν . Εξαιρούνται οι κατηγορίες ΕΠΙΠΛΑ-ΦΩΤΙΣΜΟΣ-ΔΕΝΤΡΑ-ΡΟΛΟΓΙΑ-ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ-ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ καθώς και οι παραπάνω οδηγίες για παράδοση εκτός πρωτεύουσας νομών και νησιωτικής χώρας. Για τα έξοδα αποστολής αυτών των περιοχών τα έξοδα μεταφοράς είναι κατόπιν συνεννόησης. Επίσης εξαιρούνται προϊόντα προωθητικών ενεργειών με έκπτωση 50% και άνω.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ
Αν επιθυμείτε να σταλεί η παραγγελία σας με μεταφορική της επιλογής σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε και να μας δώσετε όλα τα στοιχεία της μεταφορικής εταιρείας που επιθυμείτε. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας δεν έχει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά συμβεί κατά την μεταφορά. Την πλήρη ευθύνη την αναλαμβάνετε εσείς και η μεταφορική εταιρεία που επιλέξατε.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
1) Για αγορές άνω των 50€ δωρεάν έξοδα αποστολής για ηπειρωτική Ελλάδα και αποστολή με μεταφορική εταιρία. Η δωρεάν μεταφορά δεν ισχύει για τις κατηγορίες ΕΠΙΠΛΑ-ΦΩΤΙΣΜΟΣ-ΔΕΝΤΡΑ-ΡΟΛΟΓΙΑ-ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ-ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ. Για να υπολογίσουμε έξοδα αποστολής αγορών από τις παραπάνω κατηγορίες , επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310474303 καθημερινά 10:00 εως 20:00 από Δευτέρα έως και Παρασκευή.
2) Για αγορές άνω των 50Ε και αποστολή με courier ισχύει το ελάχιστο των 5€ καταβολής ποσού εξόδων αποστολής . Αποστολή με courier δεν γίνεται για αγορές από τις κατηγορίες ΕΠΙΠΛΑ-ΦΩΤΙΣΜΟΣ-ΔΕΝΤΡΑ-ΡΟΛΟΓΙΑ-ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ-ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ