ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΤΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ DOMUS-HOMUS

image

Μέτα από έναν δύσκολο και περίεργο χειμώνα , σίγα σίγα όλα τείνουν να περνούν τους φυσιολογικούς ρυθμούς τους. Και για εμάς τους Έλληνες αυτό σημαίνει ότι σμίγουμε και πάλι

Συναντήσεις με φίλους , συγκεντρώσεις της οικογενείας .Και που άλλου γίνονται αυτά καλυτέρα; Μα φυσικά γύρω από ένα τραπέζι. Γιατί έτσι μάθαμε . Γιατί το κάλεσμα σε τραπέζι δεν σημαίνει μόνο φαγητό. Σημαίνει αγάπη, φροντίδα, παρέα και χαρά.

image

Φροντίστε το τραπέζι σας λοιπόν να εντυπωσιάσει όχι μόνο με τα πεντανόστιμα καλούδια που θα ετοιμάσετε αλλά και με το art de la table που θα επιμεληθείτε.

image

Για το φαγητό δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Αλλά στο στρώσιμο του τραπέζιου έχουμε πολλές προτάσεις και πολλές επιλογές να σας προτείνουμε.

image

Στα Domus Homus θα βρείτε ποικιλία από σερβίτσια , πιάτα με πρωτότυπα σχέδια , από πορσελάνη , κεραμικά ή από δολομιτη, ποτήρια σε διάφορα χρώματα και σχήματα, κανάτες νερού και κρασιού από φυσητό γυαλί η με περίτεχνα σκαλίσματα , καράφες σε vintage style, χαρτοπετσέτες σε μεγάλη ποικιλία και assorted με τα σχέδια των σερβίτσιων ,μαχαιροπιρουνα κλασικά η μοντέρνα, σουπλα από ύφασμα , σχοινί , λινάτσα και πλαστικό και φυσικά όλα τα απαραίτητα διακοσμητικά για να στολίσουν όμορφα το τραπέζι σας. Το προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να προτείνει λύσεις και ιδέες .

image

Οι ρυθμοί μας έχουν αλλάξει , ακόμη και οι συνήθειες μας .Το τραπέζι όμως παραδοσιακά στην χωρά μας ήταν , είναι και θα είναι πάντα το σημείο αναφοράς της οικογενείας και των φίλων.

image