ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Μεταφέρετε το Πασχαλινό κλίμα στο σπίτι σας

image

Η αναμονή του Πάσχα φέρνει μαζί της ένα εορταστικό κλίμα που μας γεμίζει χαρά και ενέργεια. Εκτός από το αναμφισβήτητα έντονο θρησκευτικό χρώμα προηγούνται κάποιες λατρεμένες συνήθειες , όπως η εντατική καθαριότητα των σπιτιών , οι μυρωδιές από τα τσουρέκια και η αλλαγή της διακόσμησης . Σε αυτό το τελευταίο τα DOMUS HOMUS σας προτείνουν κάποιες ιδέες , απλές και εύκολες για να μεταφέρετε το Πασχαλινό κλίμα στο σπίτι σας.

  • Φτιάξτε ή αγοράστε ένα στεφάνι για την είσοδο. Κάθε φορά που επιστρέφετε σπίτι θα σας καλωσορίζει. Μην νομίζετε ότι τα στεφάνια είναι μόνο για την εξώπορτα. Διακοσμήστε τα και μέσα στο σπίτι . Κρεμάστε τα στο τζάκι ή στους τοίχους, Περάστε τα με πασχαλινές κορδέλες στα παράθυρα ή τις κουρτίνες ή απλά τοποθετήστε το στεφάνι στο τραπέζι με μια γυάλα ή ένα κηροπήγιο στην μέση.
  • Διάφανες μπισκοτιέρες και γυάλες είναι μια τέλεια ιδέα για τον στολισμό του πασχαλινού τραπεζιού σας . Γεμίστε τα με διακοσμητικά αβγά , με λουλούδια ή με πολύχρωμα πασχαλινά διακοσμητικά . Το ίδιο αποτέλεσμα μπορείτε να κάνετε και με καμπάνες , καμπάνες με βάση ή χωρίς.
  • Στολίστε το σαλόνι σας με επιτραπέζια πασχαλινά διακοσμητικά όπως φιγούρες λαγών , κοτούλες , παιδάκια με άνθη και λεβάντες και τοποθετήστε τα στο τραπέζι ή σε όποια επιφάνεια του σπιτιού σας αρέσει πχ στο μπουφέ, σε ράφια ή σε κονσόλα. Μπορείτε ακόμη να κάνετε μια σύνθεση πάνω σε μια πιατέλα . Στα DOMUS HOMUS θα βρείτε διακοσμητικά σε πολλά σχέδια , χρώματα και υλικά . Το προσωπικό μας με χαρά θα σας βοηθήσει ώστε να φτιάξουμε μαζί την σύνθεση που σας αρέσει.
  • Μια άλλη ιδέα είναι τα καλαθάκια . Καλάθια rattan  ή συρμάτινα , μεταλλικά ή κεραμικά . Με πασχαλινές φιγούρες ή με λουλούδια.  Γεμίστε τα με αβγά πασχαλινά και στολίδια ή αφήστε τα μόνο με την διακόσμηση τους.  
  • Επιλέξτε κλαδιά είτε σκέτα είτε με άνθη πχ μανόλιες ή κλαδιά αμυγδαλιάς και κρεμάστε επάνω τους πασχαλινά αβγά ή πασχαλινά διακοσμητικά. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε βάζα επιτραπέζια ή επιδαπέδια ανάλογα με το μήκος των κλαδιών. Μπορείτε ακόμα να τα πλέξετε σε κουπαστή σκάλας ή στα κάγκελα. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό
  • Τα υφάσματα παίζουν σημαντικό ρόλο στην διακόσμηση σε κάθε αλλαγή . Διαλέξτε μαξιλάρια , τραπεζομάντηλα ή τραβέρσες με πασχαλινά σχέδια ή με ανοιξιάτικα μοτίβα αν θέλετε να τα κρατήστε για όλη την σεζόν.

Όποια ιδέα και αν επιλέξετε , στα καταστήματα DOMUS HOMUS θα βρείτε ποικιλία διακοσμητικών σε υπέροχα σχέδια , σε διαφορετικά και καινούργια υλικά και πρωτότυπες προτάσεις για να δημιουργήσετε τον ιδανικό πασχαλινό στολισμό του σπιτιού σας ή να επιλέξετε μοναδικά δώρα για τους αγαπημένους σας.

Βάλτε διάθεση και φαντασία!

image
image
image

Related Posts