ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΟΛΑ ΤΑ MUST ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ DOMUS HOMUS

image

Η ομάδα του Domus Homus μάς δίνει τις καλύτερες ιδέες για την πασχαλινή διακόσμηση.

Πάσχα! Ανάσταση! Πασχαλιά! Λαμπρή!

Όπως και να ονομάσεις αυτήν την εορτή είναι η σπουδαιότερη γιορτή του Χριστιανισμού. Τόσα έθιμα, τόσες μυρωδιές και το Ελληνικό Πάσχα παραμένει στην κορυφή όλων των εορτών. Είναι οι παιδικές φωνές στο σπίτι, είναι η φύση που ανθίζει, είναι η καμπάνα που ηχεί, η μυρωδιά από τα τσουρέκια, τα κόκκινα αβγά, οι λαμπάδες, η ανανέωση του σπιτιού μας και φυσικά τα δώρα αγάπης που ανταλλάσσουμε με τους αγαπημένους μας.

Τα Domus Homus σε αυτό το κομμάτι είναι δίπλα σας να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα πιο όμορφα Πασχαλινά δώρα για τους κουμπάρους, τους φίλους, τα βαφτισίμια και να προετοιμάσουμε μαζί το σπίτι και το Πασχαλινό τραπέζι που θα γεμίσετε με παραδοσιακές γεύσεις και λιχουδιές.

image

Για το φετινό Πάσχα έχουμε ετοιμάσει δύο θέματα που είναι γεμάτα χρώμα και παράδοση.

Αν ψάχνετε για το χρώμα που θα αναδείξει την ανοιξιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας αλλά και να ταιριάζει με την πασχαλινή ατμόσφαιρα αυτό δεν είναι άλλο από το λιλά. Μπορείτε να το προσθέστε σαν χρωματικές πινελιές σε αντικείμενα είτε σαν βασικό χρώμα για τους πιο τολμηρούς. Συνδυάζεται εύκολα
και δημιουργεί ένα φρέσκο εφέ. Στο Colourful Spring η βάση είναι το λιλά και θα φέρει μια ανάσα φρέσκου αέρα σε κάθε σπίτι.

image

Επίσης απαλό ροζ αλλά και ροζ με ένταση, βεραμάν, μωβ και κίτρινο εκτοξεύουν την συνολική εικόνα. Βάλτε χρώμα στον χώρο σας με μαξιλάρια, λουλούδια, αντικείμενα και «ανοίξτε» την καρδιά σας στην Άνοιξη.

image

Αν πάλι σας αρέσει να μεταφέρετε το σκηνικό του χωριού στην πόλη τo Cottege Easter είναι ένα φωτεινό πασχαλινό θέμα με διάφορες αποχρώσεις του λευκού και του καφέ. Η παιχνιδιάρικη όψη από χαριτωμένες φιγούρες , οι ελκυστικές πινελιές από παστέλ χρώματα , τα κλαδιά και τα άνθη από αμυγδαλιές και ορτανσίες μας μεταφέρουν σε ένα farmhouse to cottage σκηνικό. Το ελληνικό παραδοσιακό Πάσχα εναρμονίζεται άψογα με αυτό το θέμα και μας ξυπνάει όμορφες μνήμες.

image

Διακριτικά φινιρίσματα από glitter και χρυσά στοιχεία προσδίδουν έναν υπαινιγμό πολυτέλειας.

Τα λαϊκά έθιμα κατά το σύγχρονο εορτασμό της Ανάστασης στην Ελλάδα, περιλαμβάνουν το άναμμα λαμπάδων και τη μεταφορά του Αγίου Φωτός στα σπίτια από την τελετουργία της Ανάστασης στις εκκλησίες. Στα Domus Homus θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από λαμπάδες για όλες τις ηλικίες, με εκλεπτυσμένα στοιχεία που εντυπωσιάζουν καθώς και καλαθάκια για την μεταφορά των αβγών.

image

Για το δείπνο με κύριο φαγητό τη μαγειρίτσα, το βράδυ της Ανάστασης αλλά και το γιορτινό τραπέζι την Κυριακή του Πάσχα σας προτείνουμε να στολίσετε το τραπέζι σας με ένα τραπεζομάντηλο ή τραβερσα για να δώσετε αμέσως και γρήγορα το χρώμα του Πάσχα. Επίσης μπολ και σερβίτσια με θέμα Πασχαλινό . Οι χαρτοπετσέτες επίσης μπορούν να πλαισιώσουν όμορφα το τραπέζι. Στα Domus Homus υπάρχουν σειρές ολοκληρωμένες και θεματικές για να πετύχετε την απόλυτη στιλιστική αρμονία.

Σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση!

Related Posts