ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

DOMUS HOMUS: ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

image

Στα καταστήματα DomusHomus θα βρείτε αμέτρητες  επιλογές για υπέροχη πασχαλινή διακόσμηση

Μπήκαμε στην τελική ευθεία. Προς ολοταχώς για το Πάσχα. Τι όμορφη εβδομάδα αλήθεια!

image

Διαφορετική όμως και φέτος. Χωρίς τα έθιμα που μας συνοδεύουν από όλη μας την ζωή , γεμίζοντας μας εικόνες, αναμνήσεις και μυρωδιές. Κι όμως έχουμε τόσο πολύ ανάγκη, μέσα σε αυτές τις συνθήκες, να αισθανθούμε όσο τον δυνατόν περισσότερο την ατμόσφαιρα του Πάσχα.  Πώς; Μεταφέροντας την Πασχαλινή ατμόσφαιρα στο σπίτι μας.

image

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα με Πασχαλινή διακόσμηση και αναζητήστε τα αντικείμενα εκείνα που θα προετοιμάσουν το σπίτι να υποδεχθεί τις Πασχαλινές γιορτινές μέρες  και θα αλλάξουν την διάθεση σας.

image

Ένα ωραίο ανοιξιάτικο στεφάνι στην πόρτα , μια πιατέλα στο τραπέζι με Πασχαλινά διακοσμητικά, μια σύνθεση στην είσοδο ή στον μπουφέ από λουλούδια με κρεμαστά διακοσμητικά αυγουλάκια .

image

Στα καταστήματα Domus Homus θα βρείτε κότες και λαγουδάκια από υλικά όπως πορσελάνη, κεραμικά, πέτρινα, μεταλλικά, αυγά σε διάφορα χρώματα και σχέδια, στεφάνια , διακοσμητικά σε country , cottage , romantic στυλ αλλά και πιο λιτές και αυστηρές γραμμές σε ασπρόμαυρους συνδυασμούς βάζουν την πινελιά τους υπενθυμίζοντας μας ότι το Πάσχα είναι εδώ και το σπίτι είναι έτοιμο να γεμίσει με φίλους , οικογένεια , γέλια και μυρωδιές .

Καλό μας Πάσχα !