ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Οι μεγαλύτερες τάσεις διακόσμησης σπιτιού για το 2023!

image

Είστε έτοιμοι για την ανανέωση του σπιτιού σας;

Eίμαστε εδώ, για να σας πούμε τις μεγαλύτερες τάσεις για το 2023 στην διακόσμηση καθώς και ιδέες για να τις εφαρμόσετε!

Ξεκινάμε λοιπόν με μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος, που θα είναι η χρήση φυσικών υλικών. Φυσικές ίνες και υφές θα υπάρχουν παντού, τόσο σε έπιπλα όσο και διακοσμητικά. Στόχος είναι να φέρουμε την ύπαιθρο και τη φύση μέσα στο σπίτι μας, προκειμένου να δημιουργήσουμε ζεστούς και φιλόξενους χώρους με μια ρουστίκ και κλασική αισθητική.

Μεγάλη απήχηση θα έχει φέτος και η χρήση μεγάλων, τολμηρών και πολύχρωμων αντικειμένων, τα οποία θα λειτουργούν ως κέντρο αναφοράς του δωματίου. Το μυστικό για να πετύχει αυτή η τεχνική, είναι να διατηρείτε το υπόλοιπο δωμάτιο απλό και ουδέτερο έτσι ώστε να επιτρέπει στο αντικείμενο που θέλετε ως κέντρο αναφοράς, να «λάμπει»!

Τέλος η χρήση διαφορετικών μοτίβων και υφών, θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στη διακόσμηση φέτος. Οι σχεδιαστές έχουν αρχίσει να πειραματίζονται με διαφορετικά μοτίβα, προκειμένου να δημιουργήσουν καινούργιες και δυναμικές προτάσεις. Το κλειδί εδώ, είναι μοτίβα με ένα κοινό χαρακτηριστικό, όπως το χρώμα ή το θέμα!

Ελπίζουμε να βρήκατε χρήσιμες πληροφορίες για να ξεκινήσετε την ανανέωση του σπιτιού σας, και θυμηθείτε ότι οι τάσεις και οι προτάσεις υπάρχουν για να σας δώσουν έμπνευση και όχι να σας υπαγορέψουν τι να επιλέξετε.

Πειραματιστείτε και διασκεδάστε καθώς δημιουργείτε τον ιδανικό χώρο, που ταιριάζει απόλυτα, στη προσωπικότητά σας!

Και μην ξεχνάτε, ότι τρέχουν εκπτώσεις έως και 30% σε όλα τα προϊόντα μας!

* Εξαιρούνται τα Χριστουγεννιάτικα είδη που είναι σε προσφορά -50%!

** Εξαιρούνται, επίσης, τα εποχιακά (πασχαλινά & καλοκαιρινά), διότι δεν είναι, ακόμα, διαθέσιμα.

Related Posts