ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ DOMUS HOMUS

image

Φέτος ο χειμώνας ήταν πολύ δύσκολος για όλους μας, αυτό κάνει τις καλοκαιρινές μας διακοπές αναγκαίες και απαραίτητες. Στη χώρα μας οι προορισμοί είναι πολλοί και όλοι υπέροχοι.

Ο πιο σίγουρος όμως προορισμός, αυτός που θα πρέπει να μας ταξιδεύει και να μας γεμίζει ενέργεια είναι το σπίτι μας. Αναζητήστε  τα προϊόντα εκείνα που θα σας μεταφέρουν απευθείας στον διακοσμητικό προορισμό σας. Στα καταστήματα DOMUS HOMUS συλλέξαμε για εσάς τα ωραιότερα κομμάτια της ευρωπαϊκής αγοράς και σας παρουσιάζουμε τις δύο καλοκαιρινές συλλογές,  «SEA BREEZE» ΚΑΙ «SUMMER MOVES».

image

Είναι η πρώτη φορά που δίνουμε όνομα στις συλλογές μας με σκοπό να κάνουμε τις αγορές σας πιο εύκολες και ευχάριστες. Ανακαλύψτε το καλοκαίρι με την όμορφη συλλογή «SEA BREEZE». Προτιμάτε να αγκυροβολήσετε στο σπίτι και να δημιουργήσετε ένα πολύ ιδιαίτερο περιβάλλον διακοπών;

image

Η παλέτα των μπλε αποχρώσεων και του λευκού, τα διακοσμητικά από το βυθό της θάλασσας και υλικά από πέτρα, ξύλο, κεραμικό και βαμβάκι σίγουρα θα σας βοηθήσουν να φέρετε τον καλοκαιρινό αέρα στο σπίτι σας.

image

Η απλότητα του καλοκαιριού είναι η απόδειξη του “simple is better”. Στη θεματική συλλογή «SUMMER MOVE» θα βρείτε φυσικά υλικά, ξύλο, ράτταν καλάθια, προϊόντα από “seagrass”, αέρινα υφάσματα, ψάθα και χρώματα που αποπνέουν ηρεμία και ξεγνοιασιά. Λευκό, μπεζ, σιελ. Ένα must χρώμα είναι το κοραλλί. Από τον υπέροχο κόσμο του βυθού, αυτό το χρώμα συνδυάζεται αρμονικά με όλα, ενώ σε μεγαλύτερη ένταση, όπως το εκκεντρικό πορτοκαλί, αναδεικνύει το χώρο. Για πιο σικ αποτέλεσμα συνδυάστε το κοραλλί με το χρυσό. Τολμήστε το.

Μεταφέρετε στο σπίτι σας τις εικόνες και τη μαγεία των διακοπών σας.

Related Posts