ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΦΕΡΝΕΙ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ – ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ DESIGN

image

Δείτε όλες τις φθινοπωρινές τάσεις για τη διακόσμηση του σπιτιού μας που θα δώσουν νέο αέρα στους χώρους μας και θα αλλάξουν τη διάθεσή μας.

Άρχισαν τα πρώτα κρύα, τα σχολεία και οι υποχρεώσεις των παιδιών, οι βροχές και όσο κι αν θέλουμε να κρατήσει κι άλλο το καλοκαίρι, όλα στη φύση μάς θυμίζουν ότι το φθινόπωρο είναι εδώ.

Και γιατί όχι! Έχει άλλωστε φανατικούς λάτρεις το φθινόπωρο. Είναι η εποχή των ξεκαθαρίσεων, των νέων ορίων, των καινούργιων στόχων. Είναι η εποχή με τα χρώματα να αλλάζουν και να γίνονται πιο ζεστά, πιο θερμά, πιο cozy.

image

Για να αποφύγουμε την μελαγχολία που ίσως φέρνει το φθινόπωρο μπορούμε να μεταφέρουμε την ομορφιά του και στο σπίτι μας. Φυσικά και δεν γίνεται να αλλάξουμε όλη την διακόσμησή του, αλλά μπορούμε να προσθέσουμε στοιχεία για να δημιουργήσουμε μια φρέσκια ατμόσφαιρα, κάτι που θα μας γεμίσει την
ενδιάμεση διακόσμηση πριν από τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού.

Πάντα σε συνδυασμό με τα χρώματα και το στιλ του σπιτιού, στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να μεταμορφώσουμε τον χώρο με απλές κινήσεις, είναι τα μαξιλάρια σε maroon ή χάλκινους τόνους, τα υφάσματα όπως ριχτάρια από υλικό που θα το κρατήσουμε και για τον χειμώνα, κηροπήγια, αρωματικά χώρου και κεριά σε ξύλινους τόνους ή τόνους κανέλας.

image

Επίσης πολύ δυνατό στοιχείο για να δημιουργήσετε ένα απόλυτο φθινοπωρινό σκηνικό είναι τα φθινοπωρινά λουλούδια και κλαδιά σε τόνους ζεστούς όπως πορτοκαλί, καφέ και κίτρινο. Επιλέξτε αντικείμενα σε γήινους και φυσικούς τόνους, σαν να θέλετε την υπέροχη παλέτα του φθινοπώρου να την επεκτείνετε στον χώρο σας.

image

Τα χρώματα που θα σας βοηθήσουν στο σκηνικό είναι από βαθύ πράσινο μέχρι σκούρο μωβ. Στα
καταστήματα DOMUS HOMUS επιλέχθηκε για το φετινό φθινόπωρο το must χρώμα που επικρατεί σε όλα τα ευρωπαϊκά forum και showroom.

Και δεν είναι άλλο από το ροζ. Ροζ σε όλες τους τις αποχρώσεις. Από το απαλό της πούδρας και του ρομαντισμού
μέχρι το έντονο burgundy, φωτεινό και κυρίαρχο.

image

Στη συλλογή θα βρείτε ποικιλία μαξιλαριών και διακοσμητικών αντικειμένων καθώς και τεχνητών λουλουδιών που θα συνθέσουν την καινούργια σας διακόσμηση. Ένα ακόμη χρώμα έκπληξη που θα δείτε στην κολεξιόν DOMUS HOMUS AUTUMN COLLECTION είναι το βιολετί.

Όσο δύσκολο φαίνεται τόσο εύκολο είναι στους συνδυασμούς που μπορεί να κάνει.

Με ένα απλό στοιχείο σε βιολετί χρώμα ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα χρώματα του φθινοπώρου χωρίς να αποκλίνεις με το αποτέλεσμα να είναι ζωντανό και φρέσκο με χαρούμενη διάθεση.

image

Για εσάς που θέλετε η διακοσμητική σας μετάβαση από το καλοκαιρινό σπίτι στο αστικό να είναι πιο ήπια ένα στιλ που προτείνεται είναι το colonial. Η αποικιακή διακόσμηση είναι αγαπημένη ακριβώς για αυτό τον λόγο. Ταιριάζει με όλες τις εποχές! Σε αυτό το αποτέλεσμα θα σας βοηθήσουν οι κατάλληλες διακοσμητικές φιγούρες, φυτά όπως στάχια και pampas, leopard στοιχεία και φυσικά… χρυσό.

image

Προσοχή όμως στους συνδυασμούς. Σε αυτό το Domus Homus είναι κοντά σας για να προτείνει και να φτιάξει μαζί σας το πιο όμορφο σκηνικό που θα αγκαλιάζει τις πολύτιμες ώρες σας μέσα στο σπίτι.

Related Posts